Tel.: 0498 19 07 63
Verblijf thuis met de grootst mogelijk zorg

Verlening van professionele palliatieve zorgen

Steun op palliatieve zorgen om de laatste dagen van het leven in een vertrouwde, dierbare omgeving door te brengen. Deze zorgverlening reikt u de mogelijkheid aan om de kille ziekenkamer te verlaten voor de eigen of een gekende woonst. Als ervaren thuisverpleegster kan ik zonder problemen in al uw zorgbehoeften voldoen. Ik werk altijd in overleg met het medische team en betrek ook de naaste familieleden bij het proces.

U kan vertrouwen op een totaalzorg gestoeld op sereniteit, discretie en een toewijding aan de noden van de patiënt of patiënte. Ik houd de evolutie van de zieke aandachtig in de gaten en stem mijn verpleging af op het verloop, in samenspraak met de behandelende arts. Ook naaste familieleden vinden bij mij altijd een luisterend oor om het toepassen of niet toepassen van bepaalde behandelingen te bespreken.

Schakel een bekwame verpleegster in voor palliatieve zorgen te Ulbeek, Wellen of de omliggende regio. Contacteer mij overdag telefonisch als u een afspraak wil regelen of meer informatie zou willen. U kan mij ook via het contactformulier raadplegen en vragen stellen over dingen die u graag verduidelijkt ziet.

Contacteer ons!0498 19 07 63