Tel.: 0498 19 07 63
Laat de vervanging van sondevoeding over aan een professionele thuisverpleegster

Verzorging van sondevoeding bij u thuis

De noodzaak van sondevoeding hoeft u niet in een kille ziekenhuiskamer vast te houden. U kan steunen op gedegen thuisverzorging om in uw eigen woonst deze medische behandeling verder te zetten. An Nagels bezit vijftien jaar ervaring in thuisverpleging en kan u moeiteloos assisteren bij het omgaan met een voedingssonde.

Voedingsvoorschriften verschillen sterk van persoon tot persoon, maar door mijn uitgebreide kennis ter zake ben ik op de hoogte van de meest voorkomende problemen bij enterale en parenterale sondevoeding. Ik stem me ook volledig af op de behoeften van mijn patiënten. U kan altijd op mijn discretie rekenen.

Ik ben nauwkeurig in het opvolgen van de voorschriften van uw arts en bij het onderhouden van de sonde. Eventueel kan ik ook zorgen voor de bestellingen van de sondevoeding die aan u is voorgeschreven. Maak vandaag nog de overstap naar uw woonst en vertrouw op An Nagels om te helpen bij de toediening van sondevoeding bij u thuis in Ulbeek (Wellen) of omstreken.

U kan mij telefonisch bereiken, gedurende de hele dag. Hebt u nog vragen, dan mag u mij altijd opbellen of een mailtje sturen via het contactformulier. Bovendien wordt deze thuisverpleging door uw ziekenfonds terugbetaald.

Contacteer ons!0498 19 07 63