Tel.: 0498 19 07 63
Kundige toediening van voorgeschreven injecties

Probleemloos spuitjes laten zetten 

U kan rekenen op de deskundigheid van An Nagels in het toedienen van subcutane of intramusculaire injecties ter medicatie. Hebt u zelf niet de vaardigheid of het vertrouwen om uw noodzakelijke spuitjes te zetten, dan assisteer ik u graag. U hoeft enkel de injecties klaar te houden. Ik verplaats me naar uw woning om de verzorging af te handelen.

Ik zet de injecties volgens het boekje en zo pijnloos mogelijk. Met vijftien jaar ervaring kan u erop vertrouwen dat er niets misloopt tijdens de toediening. Bent u angstig of blokkeert u bij de gedachte aan het krijgen van een spuit, dan help ik u uiteraard eerst met het overwinnen van die psychologische drempel. Ik streef ernaar om u zo comfortabel mogelijk de injectie te laten ondergaan.

U kan in de vertrouwde omgeving van uw huis spuitjes laten zetten in Ulbeek, Wellen of omstreken. Maak gebruik van de diensten van An Nagels, professioneel thuisverpleegster. Ik verzeker u van een discrete en vlotte afhandeling van de injectie. U kan mij altijd overdag telefonisch bereiken om een afspraak te regelen. Informeren over specifieke zaken kan telefonisch of via het contactformulier. Mijn assistentie wordt kosteloos vergoed door uw ziekenfonds.

Contacteer ons!0498 19 07 63