Tel.: 0498 19 07 63
Discrete en correcte verpleging

Competente verzorging aan huis

Thuisverpleegster An Nagels biedt u de mogelijkheid om verzorging te verkrijgen in uw vertrouwde en comfortabele omgeving van uw eigen woonst. U hoeft niet in een kille ziekenhuiskamer te blijven. Ik kan bij u thuis allerlei vormen van gespecialiseerde verpleging uitvoeren, zodat u zich zoveel mogelijk op uw gemak kan voelen tijdens de behandeling. Bovendien bespaart u zo ook op ziekenhuiskosten doordat u niet meer moet betalen voor de huur van een kamer.

Ik heb al vijftien jaar ervaring in het verplegen, en heb patiënten van 0 tot 110 jaar onder mijn hoede. Ik ken de meeste behoeftes van zieken en ben altijd bereid om aan uw wensen te voldoen. Naast het voorzien van algemene hygiënische verpleging heb ik een uitstekende deskundigheid in het verzorgen van wonden, het toedienen van injecties en sondevoeding en het beheren van medicatie. Verder kan u ook een beroep op mij doen voor de palliatieve zorg van een patiënt.

Ik ben doorheen de dag per telefoon bereikbaar voor een afspraak. Zit u nog met vragen, dan kan u altijd telefonisch of via het contactformulier contact opnemen. De thuisverpleging wordt volledig terugbetaald door uw ziekenfonds.

Contacteer ons!0498 19 07 63