Tel.: 0498 19 07 63
Een vaardige hand voor de heling van uw verwondingen

Correcte thuisverpleging om wonden te verzorgen

Laat de verpleging van uw wonden over aan mijn professionele handen. An Nagels oefent al 15 jaar het vak van verpleegster uit en heeft eersteklas kennis ter zake bij de verzorging van allerhande wonden. Ik weet perfect wat de instructies op het voorschrift van de artsen inhouden en heb uitgebreide ervaring met diverse wonden.

Eenvoudige wonden, wondzorg met wiek, doorligwonden, brandwonden, stomazorg,… Door mijn jarenlange ervaring ken ik de specifieke behoeftes van patiënten en hun kwetsuren. Ik werk discreet en nauwkeurig om de heling van verwondingen te bevorderen. Bovendien bent u altijd in uw eigen vertrouwde omgeving tijdens mijn bezoeken. Hebt u een complexere zorgverlening nodig dan enkel wondzorg? Ik voorzie verschillende andere gespecialiseerde verplegingen bij u thuis. Bekijk de overige webpagina’s voor meer informatie.

Contacteer thuisverpleegster An Nagels om wonden te verzorgen te Ulbeek, Wellen en omstreken. Ik help u graag om terug op de been te komen. U kan mij telefonisch contacteren om een regeling af te spreken. Als u nog vragen heeft, beantwoord ik die graag per telefoon of per mail.

Contacteer ons!0498 19 07 63